İŞ'TE KOBİ'nin avantajlarından faydalanmak için lütfen giriş yapınız.

Beni Hatırla
Şifremi Unuttum

ALPAGU TIBBİ MALZEMELER VE MEDİKAL CİHAZLAR SAN. TİC. LTDİ. ŞTİ.

Firmamız 2008 yılında meydana gelen kırım kongo hastalığının doktorlara bulaşması vakasından sonra "tek kullanımlık yüz koruyucu maske" geliştirip patentini alarak faaliyete başlamıştır. Bir sene içerisinde kriz sebebiyle istediğimiz seviyeye gelmesekte şu an birçok hastane ürünlerimizi kullanmaktadır. Ayrıca 10'a yakın bayimiz çeşitli illerde tanıtım faaliyetlerine devam ediyorlar yeni bayilik taleplerinide değerlendirmeye devam ediyoruz.
koruyucu maske, maske, yüz koruyucu maske
Sorumlu Kişi : Günay Şener (GENEL MÜDÜR)
Sektör : Sağlık
Ürün & Hizmet Bilgileri : Ürünümüz tüm yüzü öreten şeffaf bir maskeden oluşmaktadır. Bu sayede sağlık çalışanlarını hasta kaynaklı her türlü kan ve vücut sıvısı sıçramalarına karşı korumakta ve güvenli bir çalışma ortamı sunmaktadır. İki model olarak üretilmektedir. Ameliyat modeli ameliyathane ortamı düşünülerek tasarlanmış ve uzun süreli kullanıma uygundur. Servis modeli başta hastane içindeki tüm servisler olmak üzere dişçilikte, 112 acil servislerde, veterinerlerde ve laboratuvarlarda kullanıma uygundur.
Kuruluş Tarihi : 27.10.2008
Adres : Bozkurt cad. No:29 karakurt iş merkezi K:3 D:301 Kahramanlar - İZMİR / İZMİR
İş Telefonu : 02324463241
Cep Telefonu : 5304019960
Faks : 02324463241
E-Posta :
Web Sitesi : www.alpagu.com.tr




İŞ'TE KOBİ internet sitesinin KOBİ Pazarı bölümüne kullanıcılar tarafından eklenen yazılı, görsel, işitsel ve benzeri her hürlü bilgi ve içerik kullanıcıların sorumluluğunda olup, Site Sahibi (T. İş Bankası A.Ş.) ve İŞ'TE KOBİ İnternet sitesi ile yöneticileri bu içeriklerden hiçbir şekilde sorumlu olmadığı gibi, bu içerik ve bilgiler Site Sahibini (T. İş Bankası A.Ş.) ve İŞ'TE KOBİ İnternet sitesi ile yöneticilerini bağlamamaktadır.