İŞ'TE KOBİ'nin avantajlarından faydalanmak için lütfen giriş yapınız.

Beni Hatırla
Şifremi Unuttum

Moda tedarikçileri, İzmir'de buluşacak

Google Yahoo Facebook del.icio.us StumbleUpon Twitter Digg

30.01.2012 Pazartesi - İZMİR

MTF-Moda Tedarikçileri Fuarı 15 - 18 Şubat tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilecek.

 

Tekstil sektörünün tedarikçileri İzmir'deki fuarda buluşacak. Sektörün kendine özgü olanakları ve pazar potansiyeliyle dikkat çeken grubu olan konfeksiyon yan sanayi, aksesuar, iplik, kumaş, konfeksiyon makinalarına yönelik ilk ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyan MTF-Moda Tedarikçileri Fuarı 15 - 18 Şubat 2012 tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilecek.

İZFAŞ tarafından IF Wedding Fashion İzmir Fuarı ile eş zamanlı olarak organize edilen fuar İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3/A numaralı holde düzenlenecek. Katılımcı firmalar tarafından fuara özgü özel koleksiyonların hazırlandığı Moda Tedarikçileri Fuarı'na yaklaşık 50 firma katılıyor. Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında gelinlik - damatlık - abiye - fantezi - baskılı kumaş seçenekleri, aksesuar, vitrin malzemeleri, taş, ambalaj, dantel, tül, astar, kasnak, iplik, düğme, inci, özel tasarımlı aksesuarlar, elbise kılıfı, eldiven, taç, şapka, boncuk, pul, nakış, payet, etiket, fermuar konfeksiyon dikiş makinaları, etiketleme ve desen baskı sistemleri yer alıyor.

"Ticari potansiyeli her geçen gün artan bir sektör grubu"

Fuarın moda ve konfeksiyon sanayinin ihtiyaç duyduğu ürünleri üreten ve ticaretini yapan tedarikçileri bir araya getirerek, önemli ticari bağlantılar kurulmasına aracılık edeceğini söyleyen İZFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Ali Rıza Gülerman, "İZFAŞ olarak yeni bir ihtisas fuarını İzmir'e kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. IF Wedding Fashion İzmir Fuarı ile aynı günlerde, aynı çatı altında düzenleyeceğimiz Moda Tedarikçileri Fuarı ile ticari potansiyeli her geçen gün artan bir sektör grubunu İzmir'de buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Fuarın pazarlama, tanıtım ve alıcı çalışmalarının İZFAŞ tarafından yapıldığını dile getiren Gülerman, şu açıklamaları yaptı:

"Fuarımıza yaklaşık 50 firma katılıyor. Ziyaretçi profili gelinlik-damatlık imalatçıları, hazır giyim ve konfeksiyon üreticileri, abiye giyim imalatçıları, ev tekstili imalatçıları, moda tasarımcıları ve aksesuar toptancıları olacağı fuarda, katılımcılarımızın memnun kalacağına, iyi ticaret olanakları yakalayacağına içtenlikle inanıyorum. Öncelikli hedefimiz; moda ve konfeksiyon sanayinin ihtiyaç duyduğu ürünleri üreten ve ticaretini yapan tedarikçileri bir araya getirmek ve önemli ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmektir. Fuarımıza ilk yılından katılarak bize güç ve destek veren katılımcı firmalarımıza, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum." 

Önceki Haber Sonraki Haber

EKONOMİ KATEGORİSİ ALTINDA YER ALAN DİĞER HABERLER

Konut ihtiyacımız 7,5 milyon

23.05.2012 - İSTANBUL

"2023 Vizyonunda Gayrimenkul Sektörü" raporuna göre Türkiye'nin 2023'e kadarki konut ihtiyacı 7,5 milyon.... Devamı

İş Yatırım'dan 31,6 milyon TL net kâr

23.05.2012 - İSTANBUL

İş Yatırım Menkul Değerler'in 2012 yılının ilk çeyreğinde konsolide net kârı, geçen yılın aynı dönemine göre 3 kat artış göstererek 31,6 milyon TL olarak gerçekleşti.... Devamı

"Ramadan in İstanbul" ekonomiye can verecek

23.05.2012 - İSTANBUL

Ramazan'a ekonomik canlılık getirmek ve Arap ülkelerinden gelen turist sayısını artırmak amacıyla "Ramadan in İstanbul" adıyla alışveriş etkinliği düzenlenecek.... Devamı

Turkcell Superonline'da kontrol kullanıcıya geçiyor

23.05.2012 - İSTANBUL

Müşteriler bundan böyle kullanım alışkanlıklarına göre birçok farklı seçenek arasından ihtiyaçlarına en uygun internet paketini satın alabilecekler.... Devamı

BUSİAD ödülleri sahiplerini buldu

23.05.2012 - BURSA

TETSİAD Başkanı ve Küçükçalık Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Küçükçalık ile Küçükçalık Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Küçükçalık "Yılın İşadamı Ödülü"nü almaya hak kazandı.... Devamı