İŞ'TE KOBİ'nin avantajlarından faydalanmak için lütfen giriş yapınız.

Beni Hatırla
Şifremi Unuttum

Kar İstanbul'u felç etti, 14 vilayette okullar kapandı

Google Yahoo Facebook del.icio.us StumbleUpon Twitter Digg

17.01.2012 Salı - İSTANBUL

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

 

İstanbul'da aniden bastıran kar yağışı tüm şehri etkisi altına alırken, trafikte kara hazırlıksız yakalanan sürücüler de yollarda kaldı.

Dün saat 16.00 sularında İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı saat 18.00 itibariyle trafiği de olumsuz etkilemeye başladı. İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti. Metrobüs seferleri ise yoğun kar yağışı dolayısıyla durdu.

Metrobüslerden inen İstanbullular, Boğaziçi Köprüsü'nü yürüyerek geçmeye çalıştılar. Ayrıca Köprü'de araç trafiğinin durduğu da yetkililerce ifade edildi. Soğuk hava ve kar yağışı tüm yurtta etkisini artırıyor. Birçok ilde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Erzurum'da tipi, buzlanma ve şiddetli rüzgarın etkisiyle bir yolcu otobüsü yoldan çıktı, birçok evin çatısı uçtu. Aşırı buzlanma kazaları da beraberinde getirdi. Meydana gelen kazalar nedeniyle Bursa-İstanbul karayolu iki saat ulaşıma kapandı.

Dondurucu soğuklar Güney Marmara'da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Hava sıcaklığının sıfır altında 5 dereceye kadar düştüğü Gemlik İlçesi'nde aşırı buzlanma karayolu ulaşımında aksamalara neden oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle okullar Konya, Uşak, Zonguldak, Aksaray, Nevşehir, Erzurum, Ordu, Yozgat, Samsun ve Ağrı'da 1; Sivas, Tokat, Muş ve Çorum'da il merkezi ve bazı ilçelerde 2 gün tatil edildi.

 

Önceki Haber Sonraki Haber

DİĞER KATEGORİSİ ALTINDA YER ALAN DİĞER HABERLER

Köprüler, viyadük ve tüneller paralı olacak

15.05.2012 - İSTANBUL

İlgili yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ... Devamı

İlaç sektöründen 5 aşamalı plan

15.05.2012 - ANKARA

Sektör temsilcileri, kamu ilaç bütçesinin gerçekçi biçimde belirlenebilmesi için 5 ana alanda çalışma grubu kurulmasını istedi. ... Devamı

Köprü ve otoyollardan 4 ayda 255 milyon lira gelir

10.05.2012 - İSTANBUL

Yılın ilk dört ayında köprü ve otoyollardan 111 milyon 624 bin 349 araç geçti.... Devamı

İstanbul'da Sağlık Turizmi Hukuku Kongresi

10.05.2012 - İSTANBUL

22-24 Haziran tarihlerinde düzenlenecek "Uluslararası Sağlık Turizmi Hukuku Kongresi" ile sağlık turizminin aktörleri, bu alanda çalışan akademisyen ve araştırmacılarla bir araya getirilecek. ... Devamı

Okul sütünde hastalık yapıcı mikroorganizmaya rastlanmadı

08.05.2012 - ANKARA

Uygulamanın kesintiye uğratılmasını veya durdurulmasını gerektirecek bir durum tespit edilmedi.... Devamı