CAKO Konfeksiyon Başarı Hikayesi

Cako Konfeksiyon

80'li yıllarda Diyarbakır'da küçük esnaf olarak ticari faaliyete başlayan Cemal Yıldız, sahibi olduğu Cako Konfeksiyon ile bugün şehirdeki şıklığın ve modernliğin adresi olmanın gururu ve sevincini yaşıyor...Devamı

döner

Şeker Piliç, yarı yılda 200 milyon TL'yi aştı

Ekonomi / 17.08.2012

  Yılın ilk altı ayını 203,5 milyon TL'lik ciroyla kapatan Şeker Piliç, yılsonunda cirosunu 500 milyon TL yükseltmeyi hedefliyor. Şeker Piliç Genel Müdürü Emre Bor, yılın ilk altı ayını oldukça başarılı bir gr...Devamı

İşlenmiş ette karışım dönemi sona eriyor

Ekonomi / 06.12.2012

  Çiğ et, kıyma, hazırlanmış et karışımları ve et ürünlerinin tekniğine uygun olarak üretilmesi, ambalajlanması ve piyasaya arzına ilişkin hususları belirleyen yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni yönet...Devamı

Özcanlar, yeni tesis açıyor

Firma Haberleri / 14.11.2014

  Ünü Tekirdağ'ı aşarak Trakya'ya uzanan Özcanlar Köfte, yeni tesisi için gün sayıyor. Tesisin bir bölümünü "et entegre tesisi" olarak kullanmayı, bir bölümünde de katkısız doğal üzüm suyu üretmeyi planlayan ş...Devamı

Baydöner, Almanya'da 45 şube hedefliyor

Ekonomi / 20.01.2015

  Baydöner'le toplamda 85 şubesi ile Türkiye'nin Turquality kapsamındaki tek döner markasını geliştiren Apaz Gıda, dünyanın en büyük döner markası yapma hedefi ile Avrupalı tüketiciye hitap eden yeni bir konse...Devamı

KasapDöner, Bakü'de restoran açtı

Ekonomi / 27.04.2015

  "Hambuger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan KasapDöner, son restoranını bugüne kadar yapılan en büyük yatırımla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete açtı. Türkiye'nin ilk fast-casual d...Devamı

Döner Market, yurtdışından franchise talebi alıyor

Firma Haberleri / 27.07.2015

İlk iki restoranını geçtiğimiz aylarda Ataşehir ve Ümraniye'de açan Döner Market, aldıkları yoğun talepler sonucunda franchise ile büyüme kararı aldıklarını açıkladı.Yurt içinden, Azerbaycan, Hollanda, Amerika...Devamı

Kasap Döner 'denizaşırı' yayılıyor

Ekonomi / 01.03.2016

  Türkiye'de geleneksel 'fast food'un en çok tercih edilen lezzetlerinden döner, son yıllarda markalı zincir restoranların hızla gelişim gösterdiği bir alan olarak dikkat çekiyor. Bu sektörün önde gelen oyuncu...Devamı

Kasap Döner 2016'da Anadolu'da büyüyecek

Ekonomi / 03.05.2016

İlk restoranlarını 2010 yılında Üsküdar'da açan Kasap Döner, 2016 yılında Anadolu'da büyümek istiyor. Bu yıl şube sayısını 65'e çıkarmayı hedeflediklerini belirten Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü...Devamı

Döner Stop, fast food devleriyle yarışacak

Ekonomi / 04.05.2016

Şevket Sabancı'nın torunu Can Köseoğlu'nun yaklaşık 2 yıl önce kurduğu Döner Stop, hem Türkiye'de hem de dünyada büyümek için vites yükseltti. Döner Stop'un şu anda 4 ilde 8 şubesi bulunuyor. Markanın kurucusu...Devamı

Bereket Döner, büyümeyi yüzde 30 olarak belirledi

Ekonomi / 14.07.2016

Bereket Döner, geçen yılı 130 milyon lira ciro ile kapattı. İSO İkinci 500'e giren şirket, bu yıl 168 milyon lira ciro hedefi koyarak yüzde 30'luk büyümeyi planlıyor. Şirket, 2019 iş planına göre Türkiye'de tü...Devamı

Geri 1 2 3 İleri